Back to Question Center
0

Tilu pertimbangan nalika Milih hiji Childâ € ™ s Seat Car pikeun Vehicle anjeun

1 answers:
Three Considerations when Selecting a Child’s Car Seat for Your Vehicle

Â

  1. Pilih Seat bener keur anjeun Childâ € ™ s Jaman sarta Beurat

Aya parentah pisan husus ngeunaan. milih jok optimal pikeun barudak ngora. Contona, Akademi Pediatrics ngajak nu barudak numpak dina pungkur-nyanghareup seating pikeun salami mungkin, biasana dugi aranjeunna deukeut dua-taun-of-umur. Barudak kudu bisa diuk comfortably dina korsi maranéhanana tanpa sirah maranéhna rising luhureun luhureun korsi nu. Ieu bakal mastikeun anak téh aman sareng nyaman sapanjang lalampahan Anjeun - logiciel de gestion des ressources humaines.

  1. Milih Style Seat nu mangrupa intuitif jeung Paké

Aya sababaraha desain korsi anak peuntas pasaran Kanada, tapi Ita € ™ s penting. pikeun milih produk nu aya duanana basajan ngagunakeun tur kabuktian éféktif nalika nguji. harnesses korsi kedah gampang diakses dina korsi jeung kedah gampang ka nyepetkeun na unfasten. Gaduh korsi thatâ € ™ s gampang nyepetkeun bakal mastikeun yén dulur anu ngagunakeun kandaraan bakal bisa ngamankeun anak dina korsi maranéhanana. Ieu bakal ngabantu salajengna ngaronjatkeun childâ € ™ s kaamanan dina acara kacilakaan.

  1. Milih Seat nu mangrupa Mudah pikeun ngabersihan

Purwokerto nyaéta tinimbangan penting séjén nalika milih item sagala pikeun anak. Urang terang yen barudak tiasa confound elmu jeung pangabisa maranéhna pikeun nyieun hiji mess jeung pangleutikna objék, sarta jadi coba pikeun milih korsi nu geus basajan pikeun ngabersihan. Milih hiji produk nu boga ciri permukaan lemes tinimbang lawon palapis jero tur gampang-to-tembus. Ieu bakal nyieun hirup anjeun leuwih gampang dina jangka panjang tur ngurangan waktu persiapan pikeun maranéhanana perjalanan jauh jeung kulawarga!

Â

Candak waktos review anjeun loba pilihan pasar anjeun nalika milih childâ Anjeun salajengna. € ™ s korsi. Mertimbangkeun tungtunan dina artikel ieu, sarta youâ € ™ LL mastikeun hiji pangalaman nyaman jeung aman nyetir pikeun sakabéh kulawarga!. Pikeun leuwih jéntré dina alat-alat korsi anak, nyarita kalayan tim kami ahli langsung!

3 days ago