Back to Question Center
0

Tilu Pakakas vital pikeun Kasuksesan Imah Vehicle ngalereskeun

1 answers:
Three Vital Tools for Home Vehicle Repair Success
  1. Hand Wrenches

wrenches Hand nu alat ngarah pikeun maranéhanana jobs pangropéa wahana basajan. Pikeun mastikeun nu alat optimal geus sadia pikeun tiap proyek, anjeun bakal merlukeun susunan kombinasi wrenches, ranging dina ukuran ti 10mm mun 18mm. Ieu kedah masihan anjeun teh rupa pikeun nanganan sagala kacangan sarta bolts anjeun dipikaresep sapatemon dina wahana Anjeun - hochpr-websites fuer backlinks. Anjeun kudu salawasna mésér wrenches di set hiji, sakumaha bakal nulungan anjeun meunang nilai leuwih duit ti meuli wrenches tunggal. Milari produk nu boga jaminan hirup ngalawan korosi.

  1. Tirus tekenan gauge

tingkat tekanan ban anjeun kudu dipariksa sahenteuna sabulan sakali pikeun mastikeun aranjeunna geus optimal pikeun pagelaran wahana nyaman. Tapi sababaraha urang ngagunakeun a gauge tekanan ban on rutin. Anjeun tiasa mésér gauges tekanan ban ti toko hardware lokal Anjeun atawa warung otomotif. Oftentimes nu gauges tekanan LCD anu paling cocog pikeun pangropéa home kasual sakumaha maranéhna bisa gampang maca na nawiskeun katerangan dina garasi atanapi driveway spasi poék.

  1. Code Reader

Aya nanaon rada kawas rarasaan panik yén susunan dina nalika ningali yén "pariksa engine" lampu dina dasbor. Untungna, aya alat anu tiasa nulungan alleviate sababaraha stress anu timbul dina tipe ieu kaayaan. Ahli wahana imah gawé perbaikan geus diadegkeun kana pamakéan maca kode, anu bisa plugged kana port diagnostik wahana anjeun. pamiarsa kode bakal mantuan narjamahkeun kode kasalahan disadiakeun ku dina dewan diagnostics, kukituna mastikeun maneh nyaho persis tipe masalah wahana anjeun ngalaman. Ieu alat nu ogé bisa mantuan ngawatesan jumlah guesswork mékanika Anjeun migawe dina karya perbaikan maranéhanana, kukituna nyimpen waktu jeung duit nu leuwih istilah lila-éta.

The parabot Anjeun nganggo dina wahana karya perbaikan Anjeun bisa nangtukeun kualitas sahiji perbaikan réngsé sahingga nilai hirupna wahana Anjeun. Ngarojong mobil anjeun jeung parabot pangropéa disorot dina artikel ieu!. Pikeun leuwih jéntré dina parabot perbaikan wahana home pangahirna, ngahubungan tim ahli urang langsung .

3 days ago